nedjelja, 28. svibnja 2017.

PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO! OVO SAM ISPROBALA I VEOMA JE UKUSNO KAO HLADNO PREDJELO.

PUNJENA PAPRIKA KAO HLADNO PREDJELO! OVO SAM ISPROBALA I VEOMA JE UKUSNO KAO HLADNO PREDJELO.


   


Slušala sam na TV-u super emisiju... Isprobajte i vi u vašim kuhinjicama.


SASTOJCI


  • Paprika i smjesa za punjenje
  • 4 kom. roga paprike
  • 100 gr. feta sira
  • 2 kom. trokut sira
  • 150 gr. pršuta ili šunkice, ili po orginalu 1 par dimljenih kobasa
  • 2 kom. češnja češnjaka

Za serviranje
po želji rajčica i maslina

PRIPREMA

1.
papriku očistimo od sjemenki te punimo smjesom
2.
sir izrendamo
3.
pršut ili šunkicu ili već što želimo, isječemo na sitne kockice.Ja volim na štapiće-male i tanke.
4
izgnječimo trokut sireve, češnjak,



5.
sol i papar po potrebi
6.
za serviranje:rajčice isječemo na tanke krugove, papriku izrežemo na prst debele kolutove i okolo poslažemo masline
Posluživanje
Ovo jelo je bolje napraviti jedan dan ranije i staviti na hladno u hladnjak.Sutradan je mnogo lakše rezati.

Share:

0 komentari:

Objavi komentar

BTemplates.com

REKLAMA

LAJKER

Blog Archive