RECEPT PO KOME MLADI KROMPIRI DOBIVAJU NOVU DIMENZIJU UKUSA...ZAISTA DIVAN RUČAK
Sastojci
- 1 kg duguljastih krumpira
- 2 v.ž ulja
- sol,papar
- 2 crvene paprike
- 2 češnja češnjaka
- 1 svežanj peršinovog lišća
- 25 dag mozzarele
- 2 dcl slatkoga ili kiseloga vrhnja
Priprema
Krumpire dobro oprati,ili oguliti i oprati te uzdužno prepoloviti.Ulje zagrijati u tavi.Krumpire peći na ulju oko 5 minuta sa svih strana na umjerenoj temperaturi.Zatim krumpire izvaditi,posoliti i popapriti.U međuvremenu pećnicu zagrijati na 200 stupnjeva.Paprike oprati,prepoloviti,ukloniti sjemenke te što sitnije narezati.Češnjak oljuštiti,protisnuti te dodati paprikama.Peršin sitno nasjeckati.Mozzarelu ocijediti te narezati na male kocke.
0 komentari:
Objavi komentar